Четвер , 28.03.2024

24 лютого оголошено на Тернопільщині Днем жалоби

Тернопільщина сумує за загиблими героями

жалобаТраур оголошено згідно з розпорядженням голови Тернопільської ОДА Степана Барни, у зв’язку із загибеллю жителя міста Ланівці, командира відділення 14-ї окремої механізованої бригади старшини Юрія КОВАЛЯ та жителя Тернополя, військовослужбовця в/ч В4745 Михайла ДУМАНСЬКОГО під час виконання службових обов’язків у зоні проведення АТО.

На знак скорботи за загиблими у День жалоби на території області буде приспущено Державний Прапор України із траурною стрічкою на адміністративних будівлях органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, комунальних та державних підприємствах та закладах, установах, організаціях на території області.

Також в області доручено відмінити проведення розважально-концертних заходів, спортивних змагань та внесено відповідні зміни до програм аудіовізуальних засобів масової інформації, які діють на території області.

Похорони загиблих військовослужбовців Юрія Коваля та Михайла Думанського відбудуться сьогодні, 24 лютого, відповідно у Тернополі та Ланівцях.