Четвер , 28.03.2024

У школі побили депутата Тернопільської міської ради Наталію Паньків

Група чоловіків спортивної статури витягнула з гурту та намагались затягнути у кабінет депутата міськради Наталію Паньків.

ПаньківЖінці погрожували, стверджує її помічник. Наразі депутат у лікарні – імовірний гіпертонічний криз. Згодом вона звернеться до правоохоронців.
Інцидент трапився у школі № 23 у п’ятницю, 25 березня, у другій половині дня.

Про нього у редакцію повідомили читачі, пише “20 хвилин”.
Інформацію підтвердила  помічник депутата міськради Наталії Паньків – Лілія Пелехата.

– Сьогодні за сприяння Наталії Паньків у школі №23 відбувався Всеукраїнський турнір з вільної боротьби, – розповідає Лілія Пелехата. – І звісно, що всі знали, що пані Паньків буде на нагородженні. Перед ним до неї підійшли кілька чоловіків спортивної статури, просто витягнули з натовпу, втиснули в кут.

Свідком інциденту стала і сама помічниця. Вона каже, що серед чоловіків вони упізнали Віталія Цимбалюка та Василя Сидорка.

– Вони намагались затягнути її в кабінет, – каже вона. – Звучали прямі погрози. Ситуацію врятувало те, що на з’ясування стосунків почало зглядатись все більше і більше людей.

Причини такої поведінки пана Цимбалюка стосовно депутата, як каже помічниця, абсолютно незрозумілі. Однак, припускає, що це може бути якось пов’язано з депутатською діяльністю пані Паньків.

– Наразі з нею працюють лікарі, – додає пані Лілія. – Зараз насамперед слід подбати про здоров’я. Бо підскочив тиск, імовірно – гіпертонічний криз. Ну, уявіть собі – нікого поряд нема, нас було тільки двоє і тут починає тебе тягнути кудись група чоловіків.

Кореспондент «20 хвилин» зателефонувала до помічника Віталія Цимбалюка, оскільки його телефону ми не маємо. Помічник відповіла, що повинна спершу проконсультуватися з ним самим, а тоді перетелефонує.

10 коментарів

  1. Та кого ви слухаєте! Паньків сама кого хоеш може побити!

  2. Паньків працює на Набережний квартал – російська фірма, зареєстрована в Санкт-Петербурзі за підтримки Матвієнко. Наталя чітко виконує всі вказівки які надходять з країни агресора

  3. Олександр Петрович

    Страшна аферистка. Треба було таки їй примастити то не тявкала б

  4. Оксана Іванівна

    Владна вертикаль почала працювати щоб знизити рейтинг Михайла Цимбалюка та “Батьківщини”, бояться що переможе. Пообіцяли Паньків владне крісло а та дурна готова все казати за посаду. Не розуміє щр її використають та викинуть як непотріб….

  5. Роксолана

    Паньків дуже добре відома в кримінальних кругах, поводить себе вільно з кримінальними авторитетами. Вона там своя. Виконує різні завдання. Добре що вдало прилаштувалася в міській раді. Хвалилася що буде наступним мером Тернополя. Так що Сергій Надал, готуйтеся )))

  6. Щось ніхто не бачив чоловіка Наталі в АТО, відмивати грошики справа приємніша чим захищати країну. Хай бере приклад з Віталія, який не побоявся і одним з перших добровільно поїхав в АТО, і постійно допомагає і транспортом, і фінансово, і захищаючи інтереси учасників АТО!

  7. ви впевнені, що Набережний квартал – це російська фірма?

  8. чого ж ви так накинулися на цю Паньків? видно у самих рильце в пушку?

  9. Знаючи Віталія ніколи не повірю в цю брехню. Чергова порція придуманого бруду на нього. Заздрісники, та коли ви вже заспокоїтеся????

  10. Впевнений. Реальні власники – люди з оточення Валентини Матвієнко – російського політика