П’ятниця , 19.04.2024

Львівські “Карпати” розгромили ФК “Тернопіль” (ВІДЕО)

У товариському матчі на Тернопільському міському стадіоні команда Прем’єр-ліги не залишила шансів першоліговому колективу.

тернопиль-карпатиМатч для ФК Тернопіль розпочався краще не придумаєш. Уже на 2-ій хвилині нападник, що перебуває у тернопільській команді на перегляді відкрив рахунок у матчі.

Після подачі кутового, оборонці Карпат не зуміли вибити м’яч і форвард Тернополя розстріляв ворота Мисака, пише sports.te.ua

Згодом тернополяни зробили ще кілька спроб подвоїти рахунок, але поступово Карпати прибрали м’яч під свій контроль і гострі моменти почали виникати уже біля воріт Сергія Чернобая.

Гості зрівняли рахунок у середині тайму. Затяжну атаку Карпат ударом головою завершив новачок львівського клубу Гегам Кадимян. За мить до цього м’яч потрапив у поперечину. Той же Кадимян за кілька хвилин невідпорним ударом вивів свою команду вперед. До свистка на перерву Карпати повністю переважали на полі і не реалізували ще ряд моментів. А Тернопіль кілька разів невдало виходив у контратаки.

Початок другого тайму теж був за Тернополем. Зокрема міг забивати Віталій Богданов, який закручував м’яч у ворота з кутового. Не реалізував Віталій і вихід сам-на-сам з Мисаком. А от Карпати свої моменти використовували. Ще один новачок зелено-білих Бланко-Лещук вдало використав вихід на побачення з кіпером Тернополя, забивши третій м’яч у грі.

Вряття воріт знову ж надломило гравців з файного міста, які відійшли у “глуху” оборону, інколи намагаючись провести контру. Остаточний рахунок у матчі ударом з пенальті встановив лідер Карпат Денис Кожанов, перегравши другого кіпера Тернополя Володимира Кравчука.

29 лютого, товариський матч

ФК Тернопіль – Карпати 1:4

Голи: Нападник на перегляді, 2 — Кадимян, 21, 27, Бланко-Лещук, 61, Кожанов, 88 (пен.)

ФК Тернопіль: Чернобай (Кравчук, 67), Курило (Заставецький, 85), Атласюк, Соколовський (нападник на перегляді, 79), Клекот, півзахсиник на перегліді (Різник, 57), Богданов (Чорний, 67), Сороцький (Гаврилюк, 46), Кривий (Полянчук, 70), Дорі (Гром’як, 67), нападник на перегляді (Кондзьолка, 46).

Карпати: Мисак (Сілецький, 82), Мірошніченко, Пластун, Гітченко (Новотрясов, 78), Костевич (Кравець, 75), Неплях (Худоб’як, 46), Голодюк (Чачуа, 72), Ксьонз (гравець на перегляді, 46), Кадимян (Кожанов, 72), Карноза, Бланко-Лещук.