П’ятниця , 29.03.2024

На Тернопільщині на території лікарні втопилася 3-річна дівчинка

Біда трапилася вранці 28 березня на території Шумської районної лікарні. Трьохрічна дівчинка провалилася у пожежну водойму.

dity (1)Свідки нещастя намагалися врятувати дитину, але їм це, нажаль, не вдалося, повідомили у Тернопільському обласному управлінні Нацполіції.

За словами начальника Шумського відділення Національної поліції в області Анатолія Ігнатюка, батьки разом із трирічною донечкою приїхали в районну лікарню.

Допоки дорослі оформляли належні документи в реєстратурі, дитина розплакалася. Батько, аби заспокоїти малечу, вивів її у двір лікарні та залишив там саму.

Дитина, граючись, вийшла на дерев’яну конструкцію, якою була накрита пожежна водойма. Під вагою дівчинки накриття провалилося й дитина пішла під воду.

Працівники медичного закладу крізь вікно помітили, що коїться в дворі лікарні, й поспішили на допомогу, але спізнилися. Медики на місце події викликали рятувальників і поліцейських.

За фактом смерті дитини правоохоронці відкрили кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією частини 1 статті 115 ККУ – умисне вбивство. Також поліцейські проведуть перевірку щодо дотримання адміністрацією закладу та відповідальними особами правил безпеки.