П’ятниця , 29.03.2024

У Тернополі горіло приміщення міграційної служби

У неділю, 28 лютого о 10:45 на пункт зв’язку 1-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про дим з вікна на другому поверсі  триповерхового будинку на бульварі Т.Шевченка, 10, в обласному центрі.

пожежа-мигр2Як було встановлено, пожежа виникла близько 10:35, в приміщенні Управління Державної міграційної служби  в Тернопільській області. До місця події негайно вирушили рятувальники, повідомили в обласному управлінні ДСНС.

Розвідкою, проведеною ланкою газодимозахисної служби, встановлено, що пожежа виникла в одному з кабінетів установи, площа горіння становила близько 2 м.кв, існувала загроза поширення вогню на сусідні приміщення.

Рятувальники вжили необхідних заходів для зупинення подальшого поширення вогню. Вже о 10:55 вогнеборці локалізували осередок горіння, а о 11:07 – ліквідували пожежу.

пожежа-мигр1На гасіння пожежі було залучено черговий караул ДПРЧ-1 1-го ДПРЗ Управління, у складі двох відділень, співробітники оперативно-координаційного центру, оперативні групи Тернопільського міського відділу та Управління ДСНС області, на чолі із заступником начальника Управління полковником служби цивільного захисту Юрієм Берестецьким

Під час гасіння врятовано будівлю Управління Державної міграційної служби  в Тернопільській області. Загиблих та травмованих не виявлено.

Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

За фактом пожежі проводиться перевірка працівниками ГУ Національної поліції в області.