П’ятниця , 29.03.2024

У Тернополі працівники автомийки викрали іномарку і потрапили в ДТП

У незаконному заволодінні транспортним засобом співробітники Тернопільського відділу поліції підозрюють двох жителів обласного центру.

опора-дтп3Хлопці з автомийки, де працюють, викрали чужу автівку та в’їхали у бетонну опору.

Нагадаємо, ДТП трапилася у Тернополі на вулиці Тролейбусній 26 лютого. Проте у справі відкрилися нові обставини, повідомляють у секторі комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Автомобіль марки «Хонда», який викрали хлопці, належить 40-річному жителю обласного центру. Чоловік керує ним по дорученню. Власник іномарки на декілька днів поїхав за кордон лише у понеділок, 29 лютого, повернувся та заявив про крадіжку автомобіля правоохоронцям.

Як з’ясувалося, наглядати за машиною заявник доручив своєму водію. Останній поїхав на мийку, де залишив легківку. Забрати чистий транспорт мав через декілька годин.

За попередньою інформацією, двоє працівників автомийки, виконавши свої обов’язки, вирішили заволодіти чужим транспортом. Проте водій не впорався з керуванням і в’їхав у бетонну електроопору. Молодики не тільки сильно понівечили автомобіль, а й самі отримали серйозні травми. На даний час обоє хлопців перебувають в реанімаційному відділенні.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Триває досудове розслідування.