Середа , 24.04.2024

У Тернопільському відділенні Фонду Держмайна новий керівник

Начальником Регіонального відділення Фонду державного майна України в Тернопільській області призначено Руслана Белошицького.

Белошицький28 березня голова обласної державної адміністрації Степан Барна офіційно представив колективу нового керівника.

«Руслан Анатолійович має досвід роботи в органах державної влади, рік очолював Підволочиську районну державну адміністрацію, – констатував Степан Барна. – Сподіваюся, отримані знання допоможуть під час роботи на новій посаді».

Очільник області побажав  Руслану Белошицькому плідної роботи на новій посаді та добрих, дружніх стосунків з колективом та окреслив основні завдання на 2016 рік.

«Насамперед – це забезпечити надходження коштів до Державного бюджету України від приватизації та оренди державного майна, продаж об`єктів малої приватизації, пакетів акцій, включення до переліків об`єктів, що підлягають приватизації», – наголосив Степан Барна.

Начальник Регіонального відділення Фонду державного майна України в Тернопільській області Руслан Белошицький подякував за довіру та висловив сподівання, що спільними зусиллями вдасться виконати всі поставлені завдання.