Субота , 20.04.2024

На Тернопільщині внаслідок ДТП у лікарню потрапили два мотоциклісти

Неповнолітній житель села Вікно та 19-річний житель селища Гримайлів потрапили у лікарню внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

ИжАварія з потерпілими трапилася 8 квітня близько опівночі в селі Буцики Гусятинського району. Про автопригоду правоохоронцям повідомив черговий фельдшерГримайлівської лікарні.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо що неповнолітній мешканець села Вікно керуючи мотоциклом «ІЖ Юпітер» не впорався з керуванням та зіткнувся з іншим мотоциклом марки «ІЖ-56» під керуванням 19-річного мешканця села Гримайлів.

Внаслідок аварії двох водіїв з численними травмами відкритими переломами руки та струсом головного мозку доправили до медичного закладу.

Відомості про автопригоду внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

У водіїв взято забір крові на вміст алкоголю, повідомили у секторі комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області.