Четвер , 28.03.2024

На Тернопільщині скандал через неякісний ремонт доріг (ФОТО)

У Підволочиському районі Тернопільської області дорожники закатали у ями 20 тонн асфальту. Але очікуваного результату не вийшло. 

ями3  ями4

Тернопільський осередок ВО “Автомайдан” публікує у соцмережі фото, на яких відображено результат проведених ремонтних робіт на дорогах Підволочиського району, пише 0352.ua.

«Результат “роботи” Підволочиського райавтодору! Всього було використано 20 тонн асфальту», – йдеться у повідомленні. – «То ж у нас виникло питання до підрядника: “Хто прийме вашу “роботу”? Ну, не можете чи не вмієте, то так і скажіть! Для чого брали підряд? Ви ж місцеві, для себе ж робили!”

ями5 ями6

Попередньо Тернопільський осередок ВО “Автомайдан” повідомляв, що 18 квітня в Підволочиському районі Тернопільської області розпочато ямковий ремонт доріг, який проводить Підволочиський райавтодор. “Сумарно, за дві доби ним отримано 20 тонн асфальту. Всього на проведення ремонту доріг цієї території виділено 5 млн. 300 тис. грн. Прохання, представникам інших районних адміністрацій, рад і територіальних громад Тернопільської області аналогічно оприлюднити дані щодо запланованого проведення ремонту доріг. Нагадуємо, цьогоріч на ремонт доріг у Тернопільській області виділено 78 млн. грн.”.

На сторінці “Автомайдану”опублікували також перелік об’єктів ремонту на автомобільних дорогах загального користування в Підволочиському районі Тернопільської області. За словами представників громадської організації, про неналежне виконання ремонтних робіт можна повідомити за телефоном 067-761-10-11 (офіс Тернопільського осередку ВО «Автомайдан»).

ями1 ями2

ями7 ями8