Четвер , 28.03.2024

Голову Тернопільської ОДА Степана Барну підловили на великій брехні

У Тернополі ледь не на кожному кроці розміщені біг-борди із зображенням голови ОДА Степан Барна, на яких він звітує про виконану роботу, а сааме – відкриття обласного перинатального центру після реконструкції.

Барна-пологовийЩе й гасло очільник області обрав собі дуже гучне: “Зроблено у 2016р”.

Однак, як виявилося, що насправді ситуація виглядає по іншому – сказано, але іще не дороблено.

У вівторок, 26 квітня, у Тернопільській обласній раді відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань охорони здоров’я.

Під час цього засідання і з’ясувалося, що у відреконструйованій частині перинатального центру і досі не готові приймати породіль, бо іще не все завершено.

Чиновники обіцяють, що можливо до п’ятниці, 29 квітня, вдасться усе владнати і таки перевести вагітних жінок в оновлене приміщення.

Однак поодинокі реалісти, які трапляються в лавах чиновників, стверджують, що до Великодня нічого не вдасться змінити, і приймати пацієнтів в оновленому приміщенні можна буде не раніше початку травня.

Здвалалося б, затримуються та й затримуються. З ким не буває…

Але цікаво, що помпезнее відкриття оновленого перинатального центру, який розташований на вулиці Замковій, відбулося ще 26 березня.

Окрім обласного політичного бомонду, на відкриття приїхали навіть два тодішніх міністри – міністр регіонального розвитку Зубко, та міністр охорони здоров’я Квіташвілі.

Тож міністри з подачі команди тернопільських чиновників-реформаторів урочисто відкрили незавершений перинатальний центр, який і досі не може приймати пацієнтів.

Цікаво, як далеко на такій брехні заїдуть ці “реформатори” з Тернопільської ОДА?..