Четвер , 25.04.2024

На підприємстві депутата міської ради загинув чоловік

Нещасний випадок, внаслідок якого у понеділок, 11 квітня, у Тернополі загинула людина, трапився на підприємстві “Тервікнопласт”, яке очолює депутат міської ради Володимир Бліхар.

котлован2Управління Держпраці у Тернопільській області створило комісію для розслідування обставин та причин нещасного випадку.

“Комісія зі спеціального розслідування Управління Держпраці у Тернопільській області, яку очолює завідувач сектору розслідування, аналізу та обліку аварій і виробничого травматизму Управління Держпраці у Тернопільській області Михайло Бойко, з’ясовує обставини та причини нещасного випадку із смертельним наслідком, що стався 11 квітня 2016 року о 17 годині 20 хвилин у ТОВ “Тервікнопласт”. – повідомляє прес-служба Управління Держпраці у Тернопільській області.

За попередньою інформацією, на вул. Поліській в обласному центрі при проведенні земляних робіт 59-річний різноробочий був засипаний землею в котловані внаслідок зсуву грунту.

Нагадаємо, ТОВ “Тервікнопласт” належить до ТМ “Viknaroff ”. Очолює підприємство депутат Тернопільської міської ради, голова фракції “Народного контролю” Володимир Бліхар.