П’ятниця , 19.04.2024

Нетверезого гонщика зупинило Збаразьке кільце

Перебуваючи за кермом у нетверезому стані, у Тернополі водій скоїв дорожньо-транспортну пригоду.

дтп-кильцеВін на великій швидкості наїхав на Збаразьке кільце та пошкодив дорожній знак. Внаслідок зіткнення у машині тріснули обидва передні колеса, а також пошкодження зазнав бампер.

“Ввечері, 4 квітня, на Збаразькому кільці трапилося ДТП. Водій Nissan Primastar напідпитку наїхав на кільце та пошкодив знак. Очевидно, що він їхав на високій швидкості, бо гальмівний шлях становив близько 50 метрів.

Внаслідок зіткнення в автомобіля тріснули 2 передні колеса і ще пошкодився бампер. Коли інспектори патрульної поліції приїхали на місце ДТП, водій поводився доволі експресивно, весь час виходив на проїжджу частину, телефонував до дружини, казав, що накладе на себе руки. Патрульним вдалося знайти спільну мову із винуватцем ДТП.

Водій виконував усі прохання патрульних. Інспектори викликали швидку, бо помітили у нього сліди крові на футболці та обличчі. Медики констатували струс головного мозку та забої на тілі, алкотестер показав 1,71 проміле. Патрульні викликали слідчо-оперативну групу і евакуатор. Справу передали слідчим”. – йдеться у повідомленні прес-служби патрульної поліції Тернополя.