П’ятниця , 29.03.2024

Поліція каже, що у Тернополі три автомобілі згоріли через навмисний підпал

У патрульній полції Тернополя вважають, що пожежа трьох автомобілів, яка виникла вчора вранці, була спричинена навмисним підпалом.

пидпал-авто1Правохоронці пояснюють, що автомобіль “Москвич” стояв у дворі будинку без акумулятора, тому він не міг загорітися через несправність електропроводки.

“5 квітня, близько 7-ої ранку, екіпаж патрульних рухався вулицею Корольова. Інспектори помітили автомобіль рятувальників із ввімкненою сигналізацією і кинулись на допомогу. З’ясувалося, що у дворі будинку палають три автомобілі.

Займання розпочалося у Москвичі, а потім вогонь перекинувся на Mersedes-Benz і Volkswagen Caddі. Власник Volkswagen помітив пожежу і встиг відігнати свій автомобіль. Москвич згорів вщент, а від Mersedes-Benz залишилася лише половина. Патрульні кинулися обходити сусідні двори, щоб знайти можливих винуватців.

Окрім того, відібрали пояснення у власників пошкоджених автомобілів, встановили особу, яка перша викликала рятувальників. За попередніми даними, це був підпал, оскільки у Москвичі не було акумулятора. А хтось міг кинути займисту речовину крізь відчинене скло. Проводяться слідчі дії”. – йдеться у повідомленні патрульної поліції Тернополя.