П’ятниця , 29.03.2024

Тернополянин скоїв смертельну аварію у сусідній області (ФОТО)

32-річний водій із Тернополя скоїв ДТП у Рівненській області, в результаті якого загинув велосипедист.

Дубно1Близько 22 години, 24 квітня, до поліції повідомили, що на автодорозі «Київ-Чоп» в селі Підлужжя Дубенського району сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілим.

Слідчо-оперативна група з’ясувала, що 32-річний тернополянин, водій автомобіля «FIAT DOBLO», не впорався із керуванням і допустив наїзд на велосипедиста, який рухався в попутному напрямку та раптово виїхав на проїжджу частину дороги.

Водій пояснив, що у зв’язку із несприятливими погодними умовами, не побачив велосипедиста, який переїжджав дорогу, а коли загальмував, то зіткнення уникнути не вдалося. Чоловік відразу викликав поліцейських та швидку медичну допомогу.

Внаслідок ДТП 21-річного дубенчанина госпіталізували у реанімаційне відділення Дубенської районної центральної лікарні з мозковою комою. Однак вранці від отриманих травм хлопець помер, повідомили у прес-службі Рівненської поліції.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Автомобіль поміщений на штрафмайданчик. Проводиться досудове розслідування.

Дубно2 Дубно3