Четвер , 28.03.2024

Тернопільський аеропорт “схуд” на 11 гектарів

Депутат обласної ради Лариса Римар звинувачує керівництво тернопільського аеропорту в бездіяльності та свідомому нищенні об’єкту.

airportternopilБільше того, депутат повідомляє, що територія аеропорту за останніх 10 років зменшилися майже на 11 га.

Про це депутат написала на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

“Чому за десять років територія аеропорту «всохла» на майже 11 га?
Це ми намагалися з’ясувати в рамках виїзного засідання постійної комісії Тернопільської ради з питань соціально-економічного розвитку, промисловості, енергетики, транспорту, зв’язку, туризму, курортно-рекреаційної та зовнішньоекономічної діяльності, яку я очолюю.

Ми з колегами депутатами облради ознайомилися з роботою (точніше з відсутністю роботи) ТОКП «Фірма «Тернопільавіаавтотранс».

Побачене викликало неоднозначні враження: мабуть хтось свідомо аеропорт роками нищив, а не дбав про його інвестиційний імідж.
Але найбільше стурбувала інформація, що земля, яка належить громаді Тернопільській області, за десять років «всохла» на більше 10 га.

Нам стало відомо, що ТОКП «Фірма «Тернопільавіаавтотранс» у 2004 році отримала державний акт на право постійного користування на 164,2900 га.
Зараз ця ділянка зменшилася уже до 153,9987 га. Запрошую журналістів до співпраці у пошуку зниклих майже 11 га тернопільського аеропорту”, – написала Лариса Римар.