П’ятниця , 29.03.2024

У центрі Тернополя поляки вимивають наш інтелект та надію на майбутнє

Тернополянин Святослав Журовський звернув увагу на кричущу проблему суспільства.

поляки1“Прямо зараз в центрі Тернополя поляки вимивають тернопільський інтелект та надію на майбутнє.

У “Перемозі” відбувається ярмарка навчальних закладів Польщі. Ціни не особливо кусаються, серйозні програми лояльності при відмінному навчанні, набагато кращі умови гуртожитів, матеріального забезпечення, степендія 700 злотих (* 6.5 = мало хто в Тернополі має таку зарплату).

Зумовлено тим, що польські кращі кадри тікають до кращої Європи. Якщо Польща може зробити заміщення за рахунок нас, то наше заміщення (дуже голосно звучить) – найближчі села.

Наступна акція – поляки приїдуть втамовувати свій кадровий голод для свого великого фарфорового заводу.

Ніхто особливо про це не знає, ніяких пікетів, ніяких криків адептів секти “А хто нас запитав? А хто дозволив?”. Активісти, АГОВ! Під носом зрада і крадіжка інтелектуальної власності!” – пише Святослав Журовський на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

One comment

  1. пане Святославе. та 1м донецьк1 баби з д1тлахами ц1кав1ш1. н1ж 1нтелектуальна власн1сть. Тут треба думати, а там знай стр1ляй по хатах. Та звинувачуй у всьому Пут1на. 1 будеш попереду вс1х. А тут ви з своею 1нтелектуальною власн1стю- тут же думати треба. а думати наш1 кер1вники якось не звикли.