П’ятниця , 19.04.2024

Як у Тернопільському медичному університеті обирали найгарнішу студентку (ВІДЕО)

У Тернопільському державному медичному університеті провели конкурс «СтудМіс ТДМУ 2016».

Лукасевич2У понеділок, 18 квітня, драматичний театр був заповнений глядачами, як на прем’єрній виставі.

Більшість з аудиторії – це студенти-медики, які зібралися, аби подивитися на найкрасивіших дівчат свого університету.

За корону та титул найкрасивішої змагалися 12 конкурсанток. Аби свято краси вдалося, вони віддали чимало сил та часу на підготовку, повідомляє ІНТБ.

«На відборі було близько 30 дівчат, пройшло – 12. Такою цікавинкою цього року є те, що участь у конкурсі приймають дві студентки-іноземки, це дівчинка з Індії та дівчинка з Нігерії. Підготовка до конкурсу тривала близько 2 з половиною місяців, дівчата займалися кожного тижня по три рази на тиждень, а у вільний час вони тренували свої таланти». – каже співорганізатор конкурсу Богдан Куліковський.

Конкурс розпочали з вітального дефіле-представлення, другий вихід був в українському строї. На третьому етапі конкурсу дівчата демонстрували свої таланти. Також традиційно красуні дефілювали в купальниках та у вечірніх сукнях.

За рішенням суддів, кожна конкурсантка отримала свій титул. До прикладу, «СтудМіс чарівність» стала студентка-іноземка з Індії Пріянка Тьягі, а титул  «СтудМіс глядацьких симпатій» отримала Дінма Джой Окоє. Першою Віце-Міс стала Аліна Герман, а другою – Вероніка Миц. Їхню чарівність оцінила на цей момент ще діюча «СтудМіс ТДМУ 2015».

конкурс3 конкурс0

«Звичайно, дівчата всі були неперевершені. Дуже гарні дівчата, підготовка була на вищому рівні і наш медичний, як завжди, найкращий».– розповіла “СтудМіс ТДМУ 2015” Людмила Гадомська.

А от новою «СтудМіс ТДМУ 2016» стала Іванна Лукасевич. Вже з короною та новим титулом вона зізнається, це був один із найкращих її моментів в університеті.

 «Я дуже рада, що брала участь, що я перемогла. Я старалася. Я зрозуміла, що те, що ставила за мету – досягла. Я дякую своїм батькам, своїй групі, своїй підтримці, свої друзям, всім, хто за мене вболівав – дякую. Організаторам дякую за таке шикарне свято. Дуже вам всім дякую». – каже “СтудМіс ТДМУ 2016” Іванна Лукасевич.

Окрім подорожі в Прагу, Іванна Лукасевич отримала путівку на обласний конкурс краси – «СтудМіс Тернопільщини». Тому, після короткого відпочинку, вона знову візьметься за підготовку, з надією представити Тернопільську область на всеукраїнському змаганні.