П’ятниця , 19.04.2024

На Тернопільщині побили працівника поліції

Побиття співробітника поліції, який перебував при виконання службових обов’язковів інкримінують 20-річному жителю Почаєва.

Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків, – саме таку статтю інкримінують поліцейські Кременеччини жителю Почаєва.

Чоловік вдарив правоохоронця при виконанні, повідомили у секторі комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Двадцятого травня у чергову частину Кременецького відділу поліції надійшло повідомлення від чергового лікаря Почаївської лікарні про те, що до них за медичною допомогою із закритим переломом носа зі зміщенням звернувся працівник поліцейської станції райцентру.

За словами начальника Кременецького відділу поліції Володимира Галевича, трапилося все близько 18:00. Група швидкого реагування виїхала на виклик місцевої мешканки, яка телефоном повідомила про сімейну сварку між нею та її двадцятидвохлітнім сином.

З нетверезим дебоширом правоохоронці провели профілактичну бесіду, але жінка попросила забрати його та освідчити, бо боялася залишатися з родичем у одній квартирі.

Поліцейські запропонували чоловікові проїхати з ними в лікарню. Дорогою до автівки дебошир потиличною частиною голови вдарив в обличчя поліцейського, який йшов позаду нього.

Володимир Галевич каже, що чоловік полюбляє випивати і його уженеодноразово притягували до адміністративної відповідальності за сварки та конфлікти в родині та з сусідами.

Наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу щодоостаннього інциденту. Триває слідство.