П’ятниця , 19.04.2024

Тернопільська письменниця презентувала читачам “Мигдаль для серця”

Після “Шпинату для мізків” письменниця Ірина Мацко пропонує читачам “Мигдаль для серця”.

Мацко8 травня тернопільська письменниця Ірина Мацко презентувала свою збірку «Мигдаль для серця» на мистецькому фестивалі «Ї» у рідному місті Тернопіль, пише “Буквоїд”.

Це вже друга за рахунком книга, яка містить новели та замальовки. Як і попередня збірка «Шпинат для мізків» вона адресована студентам, молоді та дорослим усім, хто любить філософію життя.

Гіркувато-солодкий «Мигдаль для серця» має не лише незвичайний присмак, але й низку корисних властивостей. У лікувальних цілях прийнято вживати свіжопрочитаний «Мигдаль», який містить найбільшу кількість корисних речовин. Для того мацко1щоб відповісти на питання, чим корисний мигдаль, потрібно зазирнути всередину цього «горішка». «Мигдаль для серця» – універсальний. Його можуть вживати майже всі категорії людей, за винятком тих, що мають індивідуальну непереносимість душевного тепла або надлишкову увагу до себе. Чим корисний «мигдальний» твір, то це своїми загальнозміцнювальними, заспокійливими й очищувальними думки властивостями. Регулярне вживання «Мигдалю для серця» у свіжому вигляді заспокоює нервову систему та сприятливо впливає на якість сну; забезпечує нормальну роботу головного мозку при підвищених інтелектуальних навантаженнях; заліковує травми серця, негативні спогади; розвиває бачення прекрасного в житті. Щоденне вживання десяти-п’ятнадцяти сторінок «мигдальних» творів забезпечує організм повноцінним комплексом думок та емоцій, необхідних для відчуття наповненості життя. Представників сильної статі, напевно, хвилює питання, чим корисний «Мигдаль для серця» для чоловіків? Та саме тим, про що не прийнято говорити вголос! Інформація, що міститься в ньому, сприяє покращенню кровообігу, розумінню жінок, а отже, налагодженню стосунків. І головне! Учені з´ясували, що вживання мигдалю знижує ризик серцево-судинних захворювань.