Четвер , 28.03.2024

У Тернополі перед концертом Світлани Лободи відбулася грандіозна бійка (ВІДЕО)

Концерт відомої співачки Світлани Лободи таки відбувся у Тернополі, незважаючи на погрози громадських активістів зірвати виступ співачки.

ЛободаКрик, істерика, сльози, “матюки”, активісти, фанати та поліція – саме так розпочинався концерт Світлани Лободи у концерт-холі Podolyany у п’ятницю, 13 травня.

Розпочати концерт мали о 20.00, проте не так сталось, як гадалось. Близько 20.00 – перед концерт-холом почали збиратись активісти, пише “20 хвилин”.

Активісти чітко пояснили свою позицію та попросили, щоб Світлана Лобода перед концертом заявила, що вона проти сепаратизму на Сході. Представник “Самооборони Майдану Тернопільщини” Іван Ковалик навіть приніс співачці 9 білих троянд, які планував вручити їй після її признання.

Почав збиратись натовп, людей у концерт-хол не впускали. Активісти блокували двері, а представники Лободи наполегливо просили активістів пропустити людей, які прийшли на концерт. Коли вони спробували пропустити людей на концерт, то почалась штовханина. Активісти чітко дали зрозуміти, що поки Лобода не вийде до них, концерту не буде.

Так усе тривало дві години. Час від часу штовханину стримувала поліція. Представники Лободи почали проводити людей через чорний хід і розпочали концерт. Близько 22.20 у залі було близько 200 чоловік. А квитків на концерт продали майже 1000.

Активісти досі продовжували блокувати двері.  До слова, у Івано-Франківську концерт Світлани Лободи у четвер, 12 травня, зірвали. Тому усіх, хто не потрапив на нього вчора запросили сьогодні у Тернопіль.

Після пікету у “Подолянах” Іван Ковалик повідомив на своїй сторінці у соцмереж Facebok, що Світлана Лобода відмовилась визнавати Росію країну агресором.

One comment

  1. Всіх цих активістів які дестабілізують обстановку в Украіні потрібно відправити на Донбас іхнє місце там.Іх там чекають з радістью.Тут на Заході вони не потрібні.