П’ятниця , 19.04.2024

На одному з тернопільських будинків зобразять графіті із портретом Надії Савченко

Тернопільський художник Юрій Цуприк, автор портрету Путіна, якого чоловік намалював в образі гадюки, невдовзі намалює ще один портрет.

СавченкоЦього разу творіння художника буде цілком серйозним, адже ця робота буде сповнена символізму і присвячена Надії, повідомляє прес-служба Тернопільського обласного осередку партії “Батьківщина”.

Мова йде про Надію Савченко, графіті з портретом якої тернопільський художник планує намалювати на одному з будинків міста.

«Надія Савченко для мене не просто жінка, яку незаконно ув’язнили. В моєму розумінні – це Надія на волю та мир для цілої України, символ нашої боротьби і перемоги», – розповів Юрій Цуприк.

Художник поділився попереднім ескізом своєї роботи, на якому зображено багато деталей і символів.

Художник помістив поряд з льотчицею Надією гелікоптера на фоні світлого неба.

Для реалізації ідеї з зображення кольорового графіті потрібно велика кількість дороговартісної фарби. Кошти на її придбання виділив голова Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина», перший заступник голови Тернопільської обласної ради Василь Деревляний.

One comment

  1. про вашу Над1ю Савченко вже вс1 забули давно, а ви все портрети малюете. як дика перифер1я. Зайнятись нема чим. чи що? Хоча може й нема чим. Безроб1ття на Терноп1льщин1 вже перевершило 12%. Може хоч п1сля малюнк1в Над11 Савченко. вбивц1 д1тей, трохи вам легше стане.