Четвер , 28.03.2024

Тернополянин випив пляшку горілки, сів за кермо і скоїв ДТП

Поліцейські кажуть, що для того, аби надути алкотестер на 2,56 проміле, потрібно випити півлітра горілки. Саме такий результат був у водія, який скоїв ДТП у Тернополі. 

дтп-тойота111 водіїв напідпитку зупинили тернопільські патрульні під час Великодніх свят. Один з них став винуватцем ДТП.

Автопригода трапилася ввечері 2 травня на вулиці Мазепи. Водій Toyota Raw 4 не дотримався безпечного інтервалу і в’їхав у Honda Accord.

Коли патрульні приїхали на місце події, помітили, що винуватець ДТП – напідпитку. При освідченні на Драгер-алкотестер, результат показав, що вміст алкоголю в крові водія Toyota становив 2,56 проміле. А це рівносильно випитій півлітра горілки, зазначають у прес-службі патрульної поліції Тернополя.

За керування у нетверезому стані водій отримав протокол від патрульних і ще постанову за керування без водійського посвідчення.

Під час перевірки Honda Accord полісмени виявили, що автомобіль перебуває у розшуку Державною виконавчою службою. Відтак його евакуювали на штрафмайданчик.

До слова, за три святкові дні було скоєно 6 ДТП, 4 з них зареєстровані за європротоколом. На щастя, потерпілих не було. Патрульна поліція Тернополя застерігає бути обачнішими на дорозі і в жодному разі не сідати за кермо нетверезими