Четвер , 28.03.2024

У Тернополі 65-річна жінка загинула у ДТП (ВІДЕО)

ДТП на вул. Будного трапилась у п’ятницю, 13 травня. Спочатку зіткнулись два авто – “Копійка” та  Volkswagen Passat.

дтп-будного1У результаті зіткнення “Копійку” занесло на узбіччя, де стояла жінка.  Водій вину визнав, з місця події не тікав, пише “20 хвилин”.

– Водій “ВАЗ 2101” був у стані алкогольного сп’яніння, – повідомляють у прес-службі поліції. – Його занесло на узбіччя, де стояла 65-річна жінка. Від отриманих травм, потерпіла померла у машині швидкої допомоги. Під час проведення “алкотесту” поліція у водія “Копійки” зафіксувала 2,54 проміле (допустима норма – 0,2).

Водій ВАЗ-2101 з місця події не утікав, вину свою визнав. Йому загрожує позбавлення волі від 5 до 10 років.

Якщо проаналізувати порушення, які призводили до ДТП у Тернополі, то найчастішими причинами є нехтування забороненого сигналу світлофора, недотримання дистанції, перевищення швидкості, а також водіння у нетверезому стані, повідомив начальник управління патрульної поліції м. Тернополя Володимир Струк.

Довідка

У Тернополі за 2 місяці роботи патрульної поліції зафіксували 185 ДТП. З них 36 – з травмованими особами. Одна людина загинула. Водії скоїли 18 наїздів на пішоходів. У Тернополі 8 місць концентрації ДТП. Шість з них такими є понад 10 років.

Однією з причин, чому там часто трапляються аварії з потерпілими, є й незадовільний стан дорожнього покриття, недостатня освітленість пішохідних переходів, відсутність або незадовільний стан дорожніх знаків. Найбільш проблемним місцем концентрації ДТП є Дамба Тернопільського ставу. Там за три роки трапились 6 ДТП, в яких травмувались 11 осіб, повідомив Володимир Струк. На другому місці у списку – перехрестя вул. Протасевича-Гайова.