Четвер , 25.04.2024

У тернопільському парку двоє дітей провалилися під пристань для катамаранів (ВІДЕО)

Катання на катамаранах ледь не закінчилося трагедією. 

катамарани1У неділю, близько 19-тої години Юлій Леткий катав сина і його друга на катамарані у парку «Топільче.»

Коли діти виходили на пристань дошки під ними тріснули, хлопчики впали в воду, повідомляє mediator.te.ua.

«Коли ми підпливали до пристані, руку подав працівник, щоб дитина зійшла. І коли син ступив на дерев’яний місток, той провалився. Інший хлопчик сходив з катамарану і впав за Марком, щоправда намочився лише до пояса», – каже батько 8-річного Марка Юрій Леткий.

Коли дитину витягнули, працівниця каси принесла рушника, а завідувач парку запропонував заплатити за проїзд на таксі, – розповідає батько. Коли сім’я повідомила, що викликатимуть поліцію, їм запропонували річний абонемент на атракціони. Проте постраждалі таки викликали правоохоронців і написали заяву. Кажуть не судитимуться, але вимагають аби пірс відремонтували.

Завідувач парку «Топільче» Юрій Бойко, пояснює пристань перед початком сезону перевіряли – вона була справною.

«Перевіряли перед початком сезону. Механік особисто перевіряв ці дошки. Перевіряли на силу, товкли, гримали, скакали, сокирами били по тому. Все трималося надійно. Десь була тріщина і проломилося», – каже Юрій Бойко.

Від завтра атракціон не працюватиме. Робитимуть нову пристань. Вона вже стоятиме ближче до берега і лише одна частина заходитиме в воду. Катання на катамаранах відновлять лише тоді коли закінчать реконструкцію.

Здоров’ю хлопчиків зараз нічого не загрожує. Вони обоє вдома,