П’ятниця , 29.03.2024

14 красунь боролися за титул “СтудМіс Тернополя 2016” (ВІДЕО)

Журі серед 14 учасниць “СтудМІС Тернополя 2016” переможницею, яка представлятиме Тернопіль на всеукраїнському конкурсі, обрали 20-річну студентку економічного Василину Слебедюк.

студмис1 студмис2

Конкурс відбувся у вівторок, 24 травня, у Драмтеатрі, пише “20 хвилин”.

Конкурс краси серед студенток тернопільських вишів розпочали з запізненням майже на 40 хвилин, проте за такий період очікування чимало місць у театрі все одно були не зайнятими. Публіка ще доходила, а ведучі оголошували про початок свята та представляли журі конкурсу.

Перше дефіле і водночас представлення дівчат було виходом у джинсах. Також красуні отримували запитання, які вибирали з рук ведучих, та відповідали на них. У когось було запитання про університет, про те як можна списувати, у когось про найкумедніший випадок в житті.

Після цього дівчата переодяглись у «золоті» коктейльні сукні, а між дефіле публіку розважали ведучі Юрій Мікоф та Сергій Фалендиш, танцювальні колективи, гімнастка та співачка. На сцені театру під час “СтудМІС Тернополя 2016” мали виступати VIP Тернопіль, але наразі у них розпочались гастролі. Тому публіку веселили КВН команда “Давай поки нікого немає” та “Ляпас”.

студмис3 студмис5

Уже за традицією таких конкурсів найефектніше та найочікуваніше дефіле, принаймні для чоловіків, – це вихід у купальниках.

– Ну, звісно мені подобається це дефіле, – каже глядач Артур. – Цікаво, кому з хлопців дефіле у купальних може не сподобатись? Учасниці красиві і фігури у них теж красиві.

Поміж дефіле ведучі оголосили про те, що публіка має обрати «Міс глядацьких симпатій». Присутні у залі голосували за ту дівчину, яка припала їм до душі.

Останнім було дефіле у вечірніх сукнях після якого журі почало обирати переможицю. Отже, титул «СтудМІС Тернополя 2016« отримала 20-річна студентка ТНЕУ Василина Слебедюк. Тепер дівчина представлятиме Тернопіль на всеукраїнському конкурсі «СтудМІС».