Середа , 17.04.2024

У Тернополі затопило одне з управлінь міської ради

Причому затопило саме той підрозділ, в який найчастіше звертаються громадяни – управління соціальної політики.

соцзабез1Меблі, техніка, а головне частина документів управління соціальної політики Тернопільської міської ради, що на Лисенка пошкоджені чи знищені водою.

Причина: злива та роботи з реконструкції. Частину дахового покриття з приміщення управління демонтували. То ж дощова вода без перешкод просочилась через панелі перекриття. Наслідок видно на фото.

До редакції “20 хвилин” звернулись самі працівники управління. Люди хвилюються, бо ж відповідальні і за майно, і за документи, а це і внутрішні звіти, і фінансові папери, і документи від тернополян. Працівники бояться, аби крайніми в ситуації не вийшли вони. Крім того, працювати в замоклих кабінетах та приймати там відвідувачів, як мінімум, незручно.

– Дійсно трапилась така проблема, – визнає начальник управління Володимир Сулима. – Все, що пошкодила вода, компенсують забудівники. Все перевіримо, складемо акти. Документи, які можна, відновимо своїми силами, інші – з людьми, про що їх повідомимо.

Щодо умов праці, то частину працівників вже перемістили на перший поверх. Щоправда з ущільненням. Аби людям працювалось комфортно, забудівник, в неофіційній розмові, зауважив що працюють над встановленням кондиціонерів та кулерів з холодною водою. На території управління, нагадаємо, реалізовують інвестиційний проект з реконструкції приміщень під багатоквартирні житлові будинки.

соцзабез2 соцзабез3

 

One comment

  1. Допрацювалися!.. Добре, хоч управління ЖКГ не затопило…