П’ятниця , 29.03.2024

В’єтнамська поліція розповіла про причини вбивства жінки із Тернополя

Поліція припускає, що у загиблої тернополянки та її чоловіка були якісь проблеми у сфері бізнесу.

Жукова2Через тиждень після виявлення у в’єтнамській провінції Нячанг двох убитих українців – Зоряни Жукової та її чоловіка Едуарда Пащенка – стали відомі нові подробиці цієї трагедії.

Як розповіли газеті “Сьогодні” українці, які проживають в Нячангу, місцева поліція назвала основну версію вбивства цієї родини підприємців на діловому грунті.

“Швидше за все, потерпілі знали своїх вбивць, тому як слідів злому не було виявлено. Характер поранень говорить про те, що працював непрофесіонал – на тілах виявлено безліч колото-ріжучих ран: так б’ють або фізично слабкі, або люди, які перебувають в стані сильного переляку. Поліція розглядає версію, що у загиблих були якісь проблеми в сфері бізнесу. Також є поки що непідтверджена інформація, що у цій сім’ї були нібито і якісь невиконані зобов’язання в Одесі”, – розповіли нам місцеві жителі, посилаючись на дані поліції.

Подруга загиблої сім’ї, одеситка Катерина Трусова, розповіла нам, що тіла Едуарда і Зоряни ще не відправлені в Україну, поки що це питання вирішується, і на це збираються гроші.