Четвер , 28.03.2024

Житель Тернопільщини зарізав 42-річну уродженку Криму

Злочин стався в Івано-Франківську. Житель Тернопільщини та уродженка Криму разом розпивали алкогольні напої, після чого у них виник конфлікт.

нож231 травня до чергової частини Івано-Франківського відділу поліції по телефону надійшло повідомлення від працівників швидкої допомоги про те, що біля одного із будинків міста виявлено тіло жінки, з ознаками насильницької смерті.

Виїздом на місце події працівників поліції було встановлено, що смертельне поранення жінці наніс її товариш, з яким потерпіла розпивала спиртні напої, повідомили у секторі комунікацій головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Як було встановлено поліцейськими, напередодні 42-річна уродженка АР Крим, біля будинку по вулиці Молодіжній в м.Івано-Франківську спільно із своїм 33-річним товаришем розпивала спиртні напої.

Хильнувши спиртного між друзями «по чарці» виникла сварка після чого чоловік, схопивши ножа наніс цілеспрямований удар в життєво-важливу ділянку тіла – грудну клітку, спричинивши жінці тілесні ушкодження у вигляді колото-різаної рани грудної клітки справа в підключичній ділянці, від яких жінка померла на місці.

Після вчиненого нетверезий зловмисник втік з місця злочину. Пізніше закривавлену жінку побачили мешканці будинку та викликали «швидку». Проте лікарям довелося констатувати смерть.

Правоохоронці встановили та затримали особу зловмисника. Ним виявився 33-річний, раніше судимий за грабіж житель Тернопільської області. Чоловікові оголосили підозру про вчинення злочину, затримавши в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. На даний час вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

За цим фактом слідчими Івано-Франківського відділу поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.