Четвер , 28.03.2024

На Тернопільщині затримали 32-річного педофіла

Працівники Теребовлянського відділу поліції затримали 32-річного мешканця району , який вчинив розпусні дії відносно малолітньої дитини.

наручники10З повідомленням про скоєння аморального протиправного вчинку до поліцейських звернувся голова Великоговилівської селищної ради.

Чоловік розповів, що відносно 10-річної мешканки села вчинено розпусні дії.

Правоохоронці оперативно з’ясовували усі обставини злочину та встановили особу зловмисника, повідомили у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Нацполіції.

Як розповіла заступник начальника Теребовлянської поліції Любов Новосад, дитина проживає у неблагополучній родині.

Сам підозрюваний у скоєнні злочину здавна товаришував з батьками дівчинки, разом часто випивали. Того дня односельчанин вкотре навідався у гості до родини, аби розпити спиртне. Однак вдома  застав лише десятирічну доньку.

Скориставшись відсутністю дорослих у помешканні, чоловік з метою задоволення своєї статевої пристрасті, вчинив розпусні дії з дитиною. Шокована та налякана, дівчинка побоялася розказати про скоєне мамі, лише згодом поділилася страшним секретом зі старшою на два роки подружкою. А та одразу розповіла своїм батькам. Селяни поспішили з шокуючою новиною до сільського голови.

Працівники поліції затримали чоловіка згідно статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінально кодексу України. Триває слідство.