Вівторок , 16.04.2024

Сотні людей прийшли попрощатися із загиблими на Одещині тернополяними (ФОТО)

Сьогодні,16 червня, у Тернополі оголошено Днем жалоби. Учора привезли тіла загиблих під час шторму у Чорному морі вчителя Тернопільської школи №24 Михайла Близнюка та учнів Марти Окаринської та Віталія Данчишина.

БлизнюкПрощання із заступником директора з виховної роботи Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 24 Михайлом Близнюком відбувалося у Будинку жалоби Тернополя, пише 0352.ua.

Незважаючи на те, що тіло Михайла Близнюка із Одеси привезли пізно ввечері, попрощатися із педагогом прийшло чимало тернополян, серед них рідні, друзі, учні та колеги-вчителі.

–Михайло Ігорович був дуже хорошим фахівцем і чуйною людиною. Без нього у школі не обходилося жодне дійство. Михайло Ігорович викладав історію та правознавство, – розповідає вчитель Тернопільської загальноосвітньої школи № 24 Оксана Мормуль.

Прощання із Мартою Окаринською відбувалося на вул.Живова,28, кв.93, у помешканні дідуся і бабусі Марти. Потік людей, які хотіли розділити горе батьків і помолитися, не припинявся до пізньої ночі. Черга починалася у дворі будинку і простягалася аж до шостого поверху.

Вчителя Михайла Близнюка та ученицю Марту Окаринську поховають сьогодні в Тернополі. А учня Віталія Данчишина – в селі Ілавче Теребовлянського району.

Близнюк1 Близнюк2