Четвер , 28.03.2024

Тернополян запрошують на вихідні у замок, який має вигляд корабля

Виставка ретро-автомобілів, виступ гурту “Железняк” та інші розваги очікують на гостей, які у неділю завітають у Сидорівський замок.

Сидорів112 червня  Гусятинщина прийматиме  естафету  Свята замків. Цього дня Свято відбуватиметься у  мальовничому селі Сидорів Гусятинського району.

Сидорівський замок, або як його ще називають замок Калиновських ( збудований Марціном Калиновським, чернігівським воєводою,   у  40-вих рр. ХVIІ ст..)   – унікальна  оборонна споруда , яка  має вигляд корабля і збудований з ламаного  вапняку.

Організатори свята запрошують місцевих жителів та гостей відвідати культурно-мистецькі та спортивні дійства.

Церемонія відкриття розпочнеться о 17-ій годині. Передуватимуть цьому фінальні змагання XXVI сільських спортивних ігор.

Організатори свята потурбувалися про широку культурно-розважальну програму. Тут відпочинок для душі знайдеться  кожному. Забавлянки для дітей і для дорослих, родинний відпочинок із смачною кухнею, сувенірна лавка  та багато інших занять чекають на вас. Любителі народного мистецтва будуть насолоджуватися  українською  піснею, веселою музикою та запальним танцем. Вечірня забава  о 22 годині розпочнеться  разом із гуртом «Железняк».

Також можна буде оглянути виставку ретро-автомобілів.
Завітайте на Свято  замків у Сидорів і   ви не лише добре проведете час, а й дізнаєтеся який чудовий і неповторний наш  край, закликають організатори.