Субота , 20.04.2024

Тернопільські силовики влаштували журналістам свято і перемогли їх у всіх видах спорту (ФОТО)

Футбол, волейбол, перетягування канату та стрільба з пневматичної зброї – саме в цих видах спорту місцеві журналісти змагалися з владою краю та силовими структурами.

день-журналіста1 день-журналіста2

Свято напередодні “Дня журналіста” для представників ЗМІ організували правоохоронці, рятувальники, керівники області та фіскальної служби.

Тимчасово виконуючий обов’язки начальника Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол каже, що до гри залучалися не професійні спортсмени, а звичайні “повненькі” начальники, яким варто деколи розім’ятися.

день-журналіста3 день-журналіста4

– В поліції є журналісти, які співпрацюють з неполіцейськими журналістами і ця співраця існує роками. Це потягнуло за собою організацію такого заходу. Це спортивні змагання в яких брали учать і представники влади, і журналісти. Журналісти мали можливість неофіційно поспілкуватися з керівниками різних установ.

Після офіційного відкриття змагань команди вирушили на ігрове поле. Журналісти намагалися вибороти перемогу у футбольному турнірі, проте силовики та влада зігралися з перших хвилин матчу та виграли з рахунком 6:1.

Напруженою виявилася боротьба і на волейбольному полі. Результат гри і тут був не на користь “четвертої влади”. Дві перемоги у двох таймах знову дісталася організаторам свята.

день-журналіста5 день-журналіста6

день-журналіста7 день-журналіста8

Не піддалися журналістам силовики та влада ні в перетягуванні канату, ні в стрільбі з пневматичної зброї.

Проте, незважаючи на поразку, кубки та дипломи отримали все-ж-таки журналісти. Звання кращого футболіста дісталося Віталію Поповичу – редактору газети “Номер один”, найсильнішим волейболістом визнали Дениса Лучку – заступника головного редактора періодичного видання “Нова Тернопільська газета”. Найвлучніше стріляла прес-секретар Управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Тернопільській області Ірина Крупа. Ну а кубок за командну гру залишився у фізкультурно-спортивному товаристві “Динамо”.

Завершилося свято частуванням справжньою солдатською кашею, повідомляє сектор комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області.