Четвер , 25.04.2024

Тернопільське подружжя шокувало і пристрастю до алкоголю, і ставленням до дитини

Повідомлення про те, що у під’їзді будинку на вулиці Новий Світ плаче дитина надійшло патрульним у неділю, близько 1-ї години ночі.

Drunk woman holding an alcoholic drink and sleeping with her head on the table (Focused on the drink, her face is out of focus)

Dr

Коли екіпаж виїхав за вказаною адресою, то хлопчика забрали до себе сусіди. Вони й розповіли, що батьки виставили його за двері, а самі зачинилися у квартирі. Охоронці подзвонили у двері.

Через якийсь час відчинила мати хлопчика. На запитання, де знаходиться її дитина, відповіла, що спить і для певності запросила полісменів до квартири…

Патрульні відчули від неї різкий запах алкоголю. Відтак разом з чоловіком запросили їх до обласного наркодиспансеру на освідування. Алкотестер показав 3,18 проміле алкоголю у крові матері та 3,31 проміле у батька. Це майже у 16 разів перевищує допустиму норму.

Полісмени доправили їх до відділку поліції, а дитину відвезли до притулку, що на вулиці Стрімкій, повідомили у прес-службі патрульної поліції Тернополя.