Четвер , 25.04.2024

Тернопільській депутати нарешті звернули увагу на здирницькі тарифи уряду

Лише через 12 днів після того як нові здирницькі тарифи на комунальні послуги вступили в дію у Тернопільській міській раді вирішили відреагувати на це.

тарифи2Депутати Тернопільської міської ради ухвалили Звернення до вищого керівництва держави щодо необґрунтованого підняття тарифів на комунальні послуги. Відповідне рішення депутати прийняли на сесії 12 липня 2016 року.

У зверненні йдеться, що через складну соціально-економічну ситуацію в Україні, відсутністю реального зростання доходів населення, депутати міської ради Тернополя закликають керівників держави та голову Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг розглянути можливість запровадження мораторію на підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги та спожиті у побуті природний газ і електроенергію.

Також у зверненні депутати наголошують на гострій необхідності прийняття пакету Законів України щодо децентралізації повноважень в частині затвердження цін і тарифів на теплову енергію, послуг водопостачання та водовідведення, повідомляє прес-служба Тернопільської міськради.