П’ятниця , 19.04.2024

У Надала продовжують війну з “Інтерпресом” (ФОТО)

Минулого тижня у Тернополі демонтували іще чотири кіоски “Інтерпресу”.

інтерпрес-демонтажЗ вулиць Чорновола та Київська демонтовано тимчасові споруди – кіоски «Інтерпрес».

Демонтаж відбувся на виконання рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради №495 від 08.06.2016р. «Про усунення порушень у сфері земельного законодавства та містобудування», повідомляють у прес-службі міськради.

Зазначені демонтовані тимчасові споруди знаходяться на території, яка охороняється, КП «Тернопільелектротранс» за адресою вул. Тролейбусна, 7.

Сума коштів за проведені роботи, яка підлягає відшкодуванню, за демонтаж об’єкту – 1700,24 грн. (послуга вантажного автомобіля – 873 грн., послуга автокрану – 827,24 грн.).

Також, демонтовано тимчасові споруду-кіоски «Інтерпрес» з вулиць Слівенська та Гетьмана І.Мазепи, вони знаходяться на території КП «Тернопільелектротранс». Повернення демонтованих кіосків буде здійснено за умови компенсації виконаних робіт по демонтажу – 1700,24 грн. (послуга вантажного автомобіля – 873грн., послуга автокрану – 827,24 грн.).

P. S. Мережа газетних кіосків “Інтерпрес” заснована керівництвом популярної всеукраїнської газети “Експрес”. У Тернополі знаходиться одна з філій “Інтерпресу”, кіоски якої і демонтувала міська влада. Схема демонтажу дуже проста – спочатку у міській раді не продовжують договір оренди землі під приводом десятка надуманих причин, а потім здійснюють демонтаж через порушення земельного законодавства.

Невже “експресівці” щось не те написали про мера Тернополя та його команду?..