Субота , 20.04.2024

Житель Тернопільщини загинув під час перевезення тюків соломи

Про пацієнта, якого доставили із численними травмами в районну лікарню, правоохоронців повідомили лікарі ввечері 21 липня.

солома-тюкиЗ’ясувалося, що численні пошкодження чоловік отримав, впавши з підводи, повідомляють у секторі комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Свідком нещастя була дружина потерпілого, вона й розповіла поліцейським про те, що трапилося. З її слів, вони  завантажили підводу тюками соломи. Додому вирішили їхати окремо: жінка на велосипеді, а чоловік підводою на самій верхівці.

Дорогою кінь сполохався й керманич впав з соломи, заплутавшись ногою в упряжі. Тварина ще деякий волочила чоловіка по землі, внаслідок чого він й отримав несумісні із життям травми.

Дружина викликала на місце події медиків. Коли ті приїхали, потерпілий ще був живим. Впродовж двох години лікарі боролися за його життя, однак ушкодження виявилися надто серйозними. Чоловік помер у лікарні.

Інформацію про даний факт правоохоронці районного відділення Національної поліції внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Тіло направлено на судмедекспертизу.