Четвер , 28.03.2024

Перед ФК “Тернопіль” стоїть завдання вибороти путівку у Прем’єр-лігу

У Тернополі розроблена концепція розвитку місцевого муніципального футбольного клубу із амбітним завданням – здобути путівку у Прем’єр-лігу.

футбол2У Тернополі планують створити сучасну футбольну базу для ФК «Тернопіль». Про це розповів міський голова Тернополя, почесний президент муніципального клубу Сергій Надал.

Загалом на утримання футбольного клубу «Тернопіль» міська рада разом з меценатами виділяє близько 1,5 млн. грн.

На сьогоднішній день вкладаються також кошти у міський стадіон та клубну інфраструктуру. Команда забезпечена всім необхідним, проводить якісні збори, підписує нових гравців.

«Сьогодні ФК «Тернопіль» – це футбольне обличчя нашого міста, клуб який має достойно представляти Тернопіль у вищих дивізіонах чемпіонату України. У місті розроблена концепція розвитку футбольного клубу на декілька років з перспективою виходу в Прем’єр-Лігу, де основу клубу будуть складати гравці, для яких Тернопіль є рідним містом», – зазначив Сергій Надал.

До слова, футбольне керівництво держави зберегло можливість для ФК «Тернопіль» почати наступний футбольний сезон у Першій Лізі. Відтак, з нового турнірного сезону футболісти ФК «Тернополі» готові радувати тернополян чудовою грою і новими перемогами, зазначають у прес-службі Тернопільської міської ради.