П’ятниця , 29.03.2024

Підозрюваному у вбивстві кременецького депутата обрали запобіжний захід

Підозрюваному у вбивстві депутата Кременецької міської ради обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

наручники10Прокуратура області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно чотирьох осіб, які підозрюються в умисному спричиненні тяжких тілесних ушкоджень депутату Кременецької міської ради, керівнику громадської організації «Народна Рада», від яких потерпілий помер.

Як уже повідомляла прес-служба прокуратури області, завдяки скоординованій роботі працівники прокуратури та поліції встановили 4 осіб, які обгрунтовано підозрюються у спричиненні депутату Кременецької міської ради, керівнику громадської організації «Народна Рада» тяжких тілесних ушкоджень, від яких потерпілий помер у лікарні.
Упродовж 7-9 червня правоохоронці затримали трьох підозрюваних у вчиненні цього злочину – це раніше неодноразово судимі жителі Дніпропетровщини. Судом їм обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту.

У суботу, 16 липня, правоохоронці затримали четвертого жителя Дніпропетровщини, який безпосередньо наносив потерпілому несумісні з життям травми. Затриманий теж неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, хуліганство та незаконне заволодіння транспортом. Від органів досудового слідства він переховувався у своїх родичів на Дніпропетровщині.
Рішенням суду йому обрано запобіжний захід – взяття під варту строком на 2 місяці, повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.