П’ятниця , 29.03.2024

У поліції кажуть, що за два дні можуть прикрити усіх тернопільських “валютників”

У патрульній поліції Тернополя кажуть, що прикрити валютників у місті цілком реально за два дні.

валюта-обмин1У Тернополі “валютники”, які в піки паніки допомагають розхитувати курс, “працюють” в усім відомих місцях. При цьому поліція закриває очі на такий вільний від сплати податків “бізнес”, що породжує чутки про те, що саме поліція і “кришує” даний напрямок.

У патрульній поліції Тернополя, яка є незалежною від управління поліції, вважають, що при бажанні навести лад можна було б за кілька днів.

Окремі патрульні навіть самостійно хотіли проводити оперативні закупи, однак начальник патрульної поліції Тернополя Володимир Струк пояснив підлеглим, що робити цього в рамках наданих їм повноважень вони не можуть. Адже повинні вони діяти виключно в рамках законодавства.

“Щоб притягнути “валютників” до відповідальності, треба задокументувати факт. Є підрозділи карного розшуку і оперативні підрозділи, для яких це є прямий обов’язок – робити оперативні закупки і притягувати до відповідальності. Чому не притягують – це питання не до нас, бо це не наша компетенція. У нас немає повноважень робити оперативні закупки. Навести лад з валютниками можна за два дні, для цього потрібно лише бажання і силу волі”, – висловив переконання Володимир Струк в інтерв’ю УНІАН.

One comment

  1. фвапфуп

    При совку також за виготовлення джинсів розстрілювали, так що, вперед дібіли, винищуйте валютників і ще про бабульок з сметаною не забудьте !!!