Четвер , 18.04.2024

У Тернополі планують створити 5 поліцейських станцій (ВІДЕО)

5 поліцейських станцій на базі пунктів охорони громадського порядку відкриють у Тернополі.

станціяСтворити їх планують вже найближчим часом, коли приміщення, де розмістять відділки, відремонтують, повідомляє ТВ-4.

– Одну ми запустили вже на ЖД вокзалі поліцейську станцію, там працює 7 працівників, але які несуть постійно чергування, які там є на місці, трошки ми їм територію зараз збільшимо. Одну ми хочемо запустити на території ринку, яка би охоплювала окрім ринку автовокзал міський, приміський, територію Оболоня, вулиці Стадникової, – розповідає начальник Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол.

Поліцейські станції також відкриють на масивах Східний, БАМ та Дружба. Територію Тернополя вже поділили на п’ять частин, кожною із яких опікуватимуться правоохоронці. У приміщеннях, де розмістяться відділки, попередньо проведуть косметичні ремонти.

– При тій кількості особового складу, що в нас є, ми, на жаль, не можемо зробити повноцінні відділки поліції з черговими частинами, з кімнатами попереднього затримання, але такі поліцейські станції, тобто такі маленькі відділення, які будуть працювати на цих територіях. які будуть знати цю територію, будуть знати цей контингент, інформацію про всі притони, всі проблемні місця на цих територіях, – каже Олександр Богомол.