Субота , 20.04.2024

У Тернополі створили 800 робочих місць із зарплатою по 7000 гривень

У військовій частині, яку нещодавно відновили у Тернополі, досі залишаються вакантними понад 800 посад.

контракт1Найбільше вступає на військову службу за контрактом у Зборівському, Підволочиському районах та у м. Бережани.

Вони виконали поставлені завдання щодо набору військовослужбовців-контрактників більше, ніж на 100%, повідомляють у прес-службі Тернопільської ОДА.

Також серед лідерів – Теребовлянський, Борщівський та Заліщицький райони, м. Чортків.

«Сьогодні посталено завдання збереження територіальної цілісності України. Але для забезпечення обороноздатності країни необхідна спільна робота – і представників органів виконавчої влади, і місцевого самоврядування, і військових комісаріатів, і свідомих громадян», – наголосив Степан Барна, голова ОДА.

Очільник краю доручив головам РДА та керівникам органів місцевого самоврядування спільно з представниками військкоматів розробити спільний план заходів щодо виконання завдань із набору на військову службу за контрактом.

Нагадаємо, понад 800 вакантних посад є у військовій частині польова пошта В1428 у м. Тернополі.

Зарплата – від 7000 грн.  Серед вакансій – водії, розвідники, механіки-водії, командири гармат, головні сержанти, кухарі, оператори, спеціальності оперативного забезпечення, начальники радіостанції, медичні спеціальності, зв`язківці, начальники  складів, сержанти з матеріального забезпечення, інструктори, техніки, електрики-акумуляторники та навіть музиканти.

Крім того, незабаром почне працювати рекрутинговий центр щодо набору на військову службу за контрактом в ОДА.