Четвер , 28.03.2024

Житель Тернопільщини побив односельця та ще й потім скоїв жахливе ДТП

Неспокійною видалася ніч з 12 на 13 серпня для 25-річного жителя села Соколів, що на Бучачині.

biyka (1)Спочатку молодик зламав ребро односельцю, а потім не впорався з керуванням автівкою і скоїв ДТП, повідомляють у поліції.

Поліцейські з’ясували, що підозрюваний проводив вечір із товаришами. Близько 21 год. на одній з вулиць Соколова у нього виник конфлікт із 22-річним односельцем. У результаті в потерпілого забій і садно на голові, закрита травма грудної клітини та перелом ребра.

У бучацькому відділенні поліції кажуть, що це вже не перший випадок, коли від кулаків молодика страждають оточуючі. З початку року правоохоронці спрямували до суду 4 кримінальні провадження щодо нанесення тілесних ушкоджень, в яких фігурує молодий чоловік.

Але на цьому пригоди забіяки не завершилися. Автомобілем він поїхав у Бучач. О 3 год. на одній з вулиць райцентру не впорався з керуванням автомобілем та виїхав на зустрічну смугу, де зіштовхнувся з Жигулями. І винуватця ДТП, і водія іншої автівки госпіталізували в травматологічне відділення районної лікарні. У підозрюваного взяли кров на визначення вмісту алкоголю, адже є підозри, що кермував він будучи напідпитку.

Молодику поліцейські інкримінують частину 1 статті 125 ККУ -умисне легке тілесне ушкодження та ч. 1 статті 286 ККУ –  порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.