Вівторок , 16.04.2024

П’яний хуліган вчинив неймовірний дебош у приміщенні районної лікарні

Повідомлення про невідомого чоловіка, який неадекватно поводиться неподалік заправки «WOG» в селищі Дружба надійшло 11 серпня до правоохоронців Теребовлянського відділу поліції.

дебош-теребовляГрупа швидкого реагування прибула на місце події для з’ясування усіх обставин, повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Нацполіції.

Поліцейські розшукали хулігана та доправили до приймального відділення районної лікарні для проходження  медичного обстеження на вміст алкоголю в крові.

Як розповів т.в.о. начальника слідчого відділу Теребовлянського відділу поліції Андрій Войтович, в медзакладі чоловік продовжував поводитися агресивно. Він нецензурно лаявся та погрожував фізичною розправою медикам і відвідувачам приймального відділення.

Аби підтвердити «серйозність» своїх намірів хуліган показово розбив головою скляну частину дверей. Своєю поведінкою він зірвав роботу працівників приймально-діагностичного відділення лікарні майже на годину.

Відомості про подію внесено до ЄРДР згідно статті 296 КК України – хуліганство. Понесе чоловік відповідальність і за адміністративне правопорушення – дрібне хуліганство скоєне ним на заправці.