Субота , 20.04.2024

У тернопільському парку пограбували 20-річну дівчину

Зловмисники вдарили тернополянку по голові та відібрали гаманець з грішми, сумку та срібні прикраси.

пограбування12Відкрите викрадення чужого майна задокументували тернопільські працівники поліції.  Про те що у парку «Топільче» мешканці обласного центру напали та побили невідомі, поліцейських інформували медики обласної лікарні, до яких потерпіла  звернулася за допомогою.

Як розповів начальник слідчого відділення Тернопільського відділу поліції Сергій Кисіль, 20–річна тернополянка близько 4 години поверталася додому з розважального закладу. У парку на неї напали двоє невідомих.

Грабіжники вдарили дівчину по голові, вирвали з рук сумку з гаманцем і мобілкою. Зірвали зловмисники з жертви й усі срібні  прикраси: ланцюжок з хрестиком, перстень та сережки.

Правоохоронці розшукали одного з нападників. Ним виявився 24-річний мешканець села Велика Лука Тернопільського району. Викрадені кошти молодик вже встиг  витратити на власні потреби. Мобільний телефон здав в ломбард.

За фактом грабежу відкрито кримінальне провадження згідно частини 2 статті 186  ККУ. Поліцейські розшукують іншого нападника. Триває розслідування.

One comment

  1. фвапфуп

    Рагулі бля срані, ні виховання, ні освіти, тільки грабунок та пиятика, ось і все їхне існування !!!