Субота , 20.04.2024

Головний редактор Тернопільської районної газети оскаржує своє звільнення у суді

Колишній головний редактор тернопільської районної газети “Подільське слово” Ганна Макух у судовому порядку оскаржує своє звільнення з посади.

под-словоПерше засідання суду за позовом проти Тернопільської районної ради відбудеться 7 вересня.

“Мій колектив – освічені, впевнені у своїх силах, красиві, відповідальні молоді люди. У більшості – ровесники Української Незалежності. Така молодь – гордість держави. Без страху стали на захист Закону, Україна вражена. Ініціатори беззаконня, вочевидь, і гадки не мали, що їм сміє хтось всерйоз заперечувати. Не врахували, що за вікном – не лихі 90-ті і не помаранчевий 2005-ий…
Що переможе тепер – Закон чи нахабство місцевої влади в Тернопільському районі – побачимо вже скоро. 7 вересня 2016 року об 11 год. Тернопільський міськрайонний суд, що на вул. Котляревського в м. Тернополі, розпочне розгляд справи за адміністративним позовом Макух Г. М., в інтересах якої діє адвокат Шевчук В. О., до Тернопільської районної ради про визнання нечинним та скасування рішення сьомої сесії Тернопільської районної ради від 29 липня 2016 року №125.
Судове засідання відкрите. Кожен, хто бажає, кому цікаво, може прийти, побачити, почути і зробити висновки”. – написала Ганна Макух на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, 29 липня, Тернопільська районна рада всупереч позиції трудового колективу прийняла рішення про звільнення Ганни Макух з посади головного редактора районної газети “Подільське слово”.