Субота , 20.04.2024

Депутати прийняли Сергія Надала у “протернопільську більшість”

Тернопільські депутати намагаються переконати громадськість, що у міській раді усе гаразд.
більшістьТак, депутат Іван Сороколіт на своїй сторінці повідомив про те, що міській раді панує повне взаєморозуміння міський голова Сергій Надал теж входить у “протернопільську більшість”.

“Депутати вітають Тернопіль зі святом! У Тернопільській міській раді “легалізувалась” ПРОТЕРНОПІЛЬСЬКА БІЛЬШІСТЬ! До неї увійшли усі депутатські фракції та міський голова!

Взаєморозуміння й співпраця між політиками/депутатами, їх прозора, відкрита, конструктивна робота на благо Тернополя і тернополян, гадаю, – це кращий подарунок їм від нас до Дня Міста!
Велика подяка фотографу Миколі Василечку за фото та директору майстерні реклами “Резонанс Медіа” Олег Різник за швидке та якісне виконання замовлення!

* звичайно, що такий розвиток подій може дратувати ворогів Тернополя та “психотропних технологів” – написав Іван Сороколіт на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, на останній сесії міської ради, яка відбулася 19 серпня, депутати остаточно перехопили ініціативу в свої руки і прийняли ряд рішень, всупереч позиції мера міста.