Четвер , 28.03.2024

Для ілюстрації нової пісні Олег Скрипка використав роботу художника із Бережан

Картина майстра оптичних ілюзій з Тернопільщини Олега Шупляка стала ілюстрацією до нової пісні Олега Скрипки.

скрипка-шуплякНа роботі “До рідних осель” можна водночас бачити і лелек в небесних просторах, і картаті українські поля, пише Доба

Олег Скрипка каже, що пісня писалась до 25-ої річниці Незалежності. Називається вона «УКРАЇНА»! У радіо-ефірах України буде від 12 серпня.

— Ця пісня про нашу країну, про кожного із нас, про наші відчуттяі сподівання. Вона народжувалася довго і непросто. Я намагався укласти у неї власні переживання і очікування. Але життя в Україні вирує занадто глибоко і швидко. Усі студійні аудіоверсії не встигали за цим виром… Фронтовий тур гурту ВВ із виступами в Авдіїівці, Мар’їнці та Костянтинівці ще більше змінив моє сприйняття світу. Там я побачив українських героїв. Я мрію, аби моє сприйняття рідної країни відчув серцем кожен із вас. Аби світла та героїчна Україна постала перед усіма нами. Адже Україна – це ти, що ми і вкладаємо в основний меседж в назві релізу “U-KRAINA”, — зазначив Олег Скрипка.

Олег Шупляк в коментарях додає, що музикант попросив у нього дозволу на використання твору. Художник погодився.

Довідка: Олег Шупляк — український художник, педагог. Член НСХУ (2000), лауреат премії ім. Михайла Бойчука (2014), автор офіційного логотипу до 200-річчя народження Т. Шевченка. Майстер двозорів — багатовимірних оптичних ілюзій на полотні. Картинами Олега Шупляка захоплюються тисячі прихильників.

Мешкає чоловік на Бережанщині.