П’ятниця , 29.03.2024

На Тернопільщині затримали дуже небезпечного водія

Про те, що Збаражем їздить автомобіль, водій якого порушує правила дорожнього руху, надійшло до правоохоронців 29 серпня, близько обіду від жителя райцентру.

алкоголь-кермоДля перевірки інформації за вказаною адресою виїхала група швидкого реагування.

З’ясувалося, що небезпечну ситуацію на дорозі створює 42-річнийзбаражчанин. На прохання пред’явити документи на автомобіль та посвідчення водія керманич відреагував досить агресивно.

Про причини неадекватної поведінки порушника можна було здогадатися за різким запахом алкоголю від нього, відтак чоловіка було доставлено в районну лікарню для освідчення.

Медики виявили у крові збражчанина 1,7 проміле алкоголю, а отже він сів за кермо будучи добряче напідпитку, чим наразив на небезпеку своє життя та життя оточуючих.

Під час огляду автомобіля порушника поліцейські ви я вили факт можливого підроблення номерних агрегатів.

На водія складено адміністративні протоколи за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння (130 КУпАП), керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки (ст 126 КУпАП) та злісну непокору законному розпорядженню або вимозі поліцейського (ст. 185 КУпАП).