П’ятниця , 29.03.2024

Тернопільських безробітних повели у “Фокстрот”

У рамках проведення заходу «Тижні Фокстрот» Тернопільським міськайонним центром зайнятості  спільно з ТОВ  САВ «Дістрібьюшн» проведено «День відкритих дверей на виробництві».

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

O

У заході взяли участь безробітні, які перебувають в пошуку роботи в Тернопільському міськрайонному, а також в Підволочиському, Козівському, Збаразькому районних центрах зайнятості.

Представник тернопільського магазину «Фокстрот» Тамара Оксюта сказала, що сьогодні компанія ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» – одна із найбільших роздрібних мереж за кількістю магазинів і обсягами продажів електроніки та побутової техніки в Україні. Перший магазин був відкритий ще у 1994 році. Нині мережа налічує більше 200 супермаркетів.

Роботодавцем проводилась презентація свого підприємства та була організована  екскурсія в  торговому закладі. Усі бажаючі змогли ознайомитись з умовами праці та відпочинку,  графіком роботи. Оксюта Тамара Миколаївна  відповіла на запитання безробітних щодо критеріїв підбору претендентів, надання соціального пакету. Було наголошено на перспективах розвитку мережі «Фокстрот», йшлося і про можливість кар’єрного росту.

Центр зайнятості і надалі буде продовжувати роботу в даному напрямку, оскільки запорука успіху – тісна співпраця з роботодавцями для досягнення позитивного результату –   укомплектування вакансій роботодавцю з  одного боку та працевлаштування громадян, які шукають роботу з іншого. Загалом у Дні відкритих дверей взяли участь 27 шукачів роботи, які на завершення зустрічі подякували за теплий прийом колективу та побажали  успіхів  у роботі.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями ТМРЦЗ  Лариса Дмитренко

One comment

  1. ще б їх в автосалон крутих іномарок завели. Велику роботу зробили.