П’ятниця , 29.03.2024

Тернопільщину відвідали польські “Вершники вогню”

5 серпня на запрошення Управління ДСНС України у Тернопільській області на Тернопільщину завітала делегація пожежників-мотоциклістів з м.Катовіце (Республіка Польща).

вершники-вогнюВсі вони є членами Motocyklowego Klubu Strazakow «Riders of Flames», повідомляє прес-служба Тернопільської ОДА.

«Вершники вогню» – пожежний мотоклуб, заснований в 2009 році з метою об’єднання вогнеборців, які з однаковою пристрастю ставляться, як до своєї роботи в пожежно-рятувальній службі, так і мотоциклів.

Окрім пропагування безпечної їзди на мотоциклах, члени клубу приділяють велику увагу вихованню підростаючого покоління.

Тож не дивно, що під час свого візиту в Україну байкери запланували відвідування польового спеціалізованого табору «Юний рятувальник», про який раніше вже чимало чули від офіцерів-вогнеборців з Шльонського воєводства, які вже неодноразово бували тут раніше.

Окрім табору гості з Польщі, у супроводі українських колег відвідають пожежно-рятувальні підрозділи області, а також ознайомляться з багатовіковою історією та культурою краю.

В рамках візиту на Тернопільщину вогнеборці із Польщі  завітали і на Теребовлянщину. Приємна бесіда, взаємний обмін сувенірами, а також відвідини місцевої пожежної частини та замку – так пройшло перебування польських пожежників в Теребовлі.